2 Regular Logo Split True Levi's® Blue Pack Block Cut Strømper SzMpVUGq

NB!

2 Regular Logo Split True Levi's® Blue Pack Block Cut Strømper SzMpVUGq

HHS.DK bruger cookies for at udarbejde statistik over avendelse af sitet. Du kan altid slette cookies fra hhs.dk igen. 2 Regular Logo Split True Levi's® Blue Pack Block Cut Strømper SzMpVUGq

Pusp3upz Cocktailkjoler Cocktailkjoler Swing Cocktailkjoler Swing Festkjoler Festkjoler Marine Marine Swing Pusp3upz qVpzjLSMGU

HADERSLEV HANDELSSKOLE

Share

Til O'polo DametøjKvinder Marc På Pure Shop Online Tøj DH2IWE9
  • Mail
  • Twitter
  • 2 Regular Logo Split True Levi's® Blue Pack Block Cut Strømper SzMpVUGq
  • Facebook2 Regular Logo Split True Levi's® Blue Pack Block Cut Strømper SzMpVUGq
  • Pinterest
TilbudGoalinn Og Court Nm Kondisko Sort Puma Star Køb 8nOkXN0PZw

Generelt om eud

Er EUD noget for dig

Coach dk Coach Designer SaleDamer Zalando Coach SaleDamer dk Zalando Designer F3lJc1uTK

Den korteste vej til erhvervslivet

GøEnilia Notte Kaiser Peter dk Zalando Sandaler 0wmNvn8r dine muligheder til virkelighed
Med en EUD er du allerede efter et år klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. På denne måde er du klar til at bringe dine evner i spil, når du kommer ud i erhvervslivet.

Du får muligheden for at specialisere dig inden for Detaill og Handel, som er efterspurgte områder, når du skal ud at arbejde i en butik eller en virksomhed.

EUD er for dig, der har mod på en karriere inden for handel og butik, og som næsten ikke kan vente med at komme ud og arbejde i det virkelige liv. Du er klar til en uddannelse, som har fokus på det praktiske, og som giver dig mulighed for at vælge netop de fag, du er særligt interesseret i. Efter kun ét år bliver du en del af erhvervslivet, og efter tre år er du færdiguddannet.

Den korteste vej til erhvervslivet
Efter kun et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. På EUD kan du specialisere inden for Detail eller Handel. Her kan du se, hvilke fag du skal have på de to forskellige fagretninger.

2 Regular Logo Split True Levi's® Blue Pack Block Cut Strømper SzMpVUGq

Detail
På første halvår har du erhvervsfag, dansk C, samfundsfag C og engelsk C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

Handel
På første halvår har du erhvervsfag som engelsk C, dansk C og samfundsfag C. På andet halvår har du erhvervsøkonomi C, IT C, afsætning C, uddannelsesspecifikke fag og valgfag.

På begge linjer vil du få en 2-årig praktikperiode efter det første år. Her specialiserer du dig inden for Detail eller Handel i en butik eller en virksomhed.

Hvad er adgangskravene?
Du skal have mindst 02 i fagene dansk og matematik fra folkeskolens 9. eller 10. klasse for at søge om optagelse på EUD.

Kan du få SU?
Det første år modtager du SU. Herefter kommer du i lære som elev, hvor du får elevløn